Wat leer ik?

Home ยป Wat leer ik?

Bij de Kleermaker in de Kelder leer je in een gezellige ontspannen sfeer je eigen kleding naaien.

Elke cursist werkt in haar eigen tempo, aan haar eigen gekozen project. Iets voor de kinderen, iets voor je man of iets leuks voor jezelf, zolang het met de naaimachine gemaakt kan worden is het een potentieel project voor bij mij in de kelder.

Je leert hoe je vanuit een zelfmaakmode blad de juiste maat kan vinden op het patronenblad. Hoe je dit patroon het beste kan overnemen op papier en hoe je dit patroon wat naar je eigen maat kan aanpassen. Dan gaan we samen het patroon op de stof leggen waarbij je leert, om rekening te houden met eventuele vleug, patronen of ruiten en strepen.

Onder mijn begeleiding gaan we dan achter de naaimachine aan de slag en laten we het kledingstuk ontstaan. Na een aantal projecten zie je dat er een steeds ingewikkelder project gekozen kan worden.

Informatie over de lessen

De les duurt 2 uur en wordt bij mij op woensdagochtend aan huis in de kelder gegeven. Het fijnste is natuurlijk om achter je eigen naaimachine aan de slag te gaan. Maar mocht je die nog niet hebben dan kun je tegen betaling van 1 euro per les gebruik maken van een van mijn machines, mits deze beschikbaar zijn.

Tijdens de les mag je gebruik maken van mijn lockmachine, waar een universele kleur garen op staat. Op deze manier ziet je project er niet alleen aan de buitenkant top uit, maar is ook de binnenkant hoogwaardig afgewerkt.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Thursday, 24-Oct-19 21:57:16 PDT. The current time is Friday, 25-Sep-20 21:23:22 PDT.
Type: OAuthException
Subcode: 463

Contact

Graveur 16

5406 BP Uden

Lesuren

Woensdag: 9.00 - 11.00

Contact

Graveur 16

5406 BP Uden

Kvk nummer: 52370305

Website gemaakt door SDdesign